Etter kristus
finansieres 100 % av
folk som gir


Gi et fast beløp
(skattefradrag for inntil 25.000 kr i året) 

Gi med kort

Vipps: 19421

Kontonummer: 9053 05 22333.
Merk betalingen med «Gave til Etter Kristus» 


Gi fokus:

Snakk om E.Kr, be for E.Kr.

Gi tid:

Bli med på en jesusdojo, start en E.Kr-gruppe, arranger din egen jesusdojo.

«Etter Kristus er et viktig bidrag til fornyelse i vår kirke, en invitasjon til en jordnær og himmelvendt vandring i fotsporene til Mesteren fra Nasaret. Jeg har forventning til det som kan skje gjennom denne bevegelsen». 

- Biskop Ole Christian Kvarme

 

Vårens program er 90 % klart

Vårens program er 90 % klart

Etter Kristus starter nyåret med et forsinket pang! Mark og Lisa Scandrette, fra ReImagine, San Francisco, kommer til Oslo 30. januar, for å holde workshop om det å leve som familie i Jesu fotspor. Scandrettes er bokaktuelle med «Belonging and Becoming: Creating a Thriving Family Culture». 

«Digital Detox» by JD Lasica (Flickr)

«Digital Detox» by JD Lasica (Flickr)

Dernest drar vi i gang med vår aller første online jesusdojo, til glede for både foreldre som sliter med å få barnevakt og folk som befinner seg på steder der det har vist seg vanskelig å arrangere en fysisk jesusdojo. Ironisk nok blir temaet for vår første online jesusdojo «Digital detox», om å få kontroll over alle våre digitale dupeditter, slik at vi kan lære oss å trekke oss unna til stille steder også i digital forstand. 

Litt før påske drar Etter Kristus på retreat, denne gang til Østmarkskapellet. Dette blir garantert Norges billigste retreat i 2017 - 850 kr inkl mat (som vi lager i fellesskap). 

Etter påske starter vi opp med jesusdojoen «Penga eller livet», som har blitt en slager som stadig etterspørres. Her skal vi jobbe med å bli gode forvaltere av tiden vår og penga våre, slik at alt vi er og har kalibreres i retning av det som betyr aller mest. 

Det vil også bli gjennomført et lederkurs nærmere sommeren, men det kommer vi tilbake til. I løpet av våren kommer bokdebuterer nemlig Etter Kristus, med en introduksjon til jesusdojo - tiltenkt folk som har lyst å ta skjea i egen hånd. 

En god vår altså. 

Analog ferie – digital avrusning

Analog ferie – digital avrusning

Takkefravær - Trist fredag

Takkefravær - Trist fredag

0