Back to All Events

Å elske Gud og sin neste som familie

Å elske Gud og sin neste som familie
Stå opp, hive i seg maten, mase klærne på barna, før det hastes til barnehage. Sliten hjem fra jobb, ikke overskudd til en god tone med hverken partner eller barn, barna i seng og rett ned på sofa og binge en TV-serie. 


Avstanden mellom ønsker for et godt familieliv, i pakt med Guds rikes verdier, og tidsklemmevirkeligheten kan til tider være et juv. Hvordan i huleste finner man plass og ork til å ta grepene som skal til for selv å styre dagen og ikke motsatt? 


Lisa og Mark Scandrette startet opp og driver ReImagine, et senter for Kristen trospraksis, med tilholdssted i San Francisco. Med lave inntekter og tre barn på ett til tre år flyttet de til blomsterbyen for snart 20 år siden, for å forfølge drømmen om en kirke for dagens og morgendagens mennesker. Nå har de skrever bok sammen med dattera Hailey (21 år) om hvordan de, gjennom prøving og feiling, har skapt et hjem preget av gjestfrihet, takknemlighet, enkelhet og et ønske om å gjøre en forandring, for naboen og for verden. Med rykende fersk bok i bagasjen er Lisa og Mark Scandrette på en mini Europa-turné. Norge er siste stopp før hjemreisen.

«We know that simplistic, rule-based and one-size fits all approaches won’t work. Now more than ever, we need a vision for family that is creative, intentional, soulful and globally aware. Whether you have children, hope to have children, parent solo or with a partner, your household can be a place of BELONGING & BECOMING, where each person feels safe, cared for and loved and is supported to develop who they are for the good of the world». Mark og Lisa Scandrette
 

Tid: Mandag 30. januar kl 18.00 - 21.00. Workshopen varer i 2,5 time. 
Pris: 200 kr. Inkluderer 1 eksemplar av boken «Belonging and Becoming: Creating a Thriving Family Culture». 
Sted: Kraftverket menighet (Vestre Frikirke), Pilestredet 69, Oslo. 
Arrangører: Krafverket menighet, Sub Church og Etter Kristus. 
Påmelding: sa@etterkristus.no (viktig, så vi får tatt med rett antall bøker)

Earlier Event: November 23
Stille advent
Later Event: February 7
Digital detox (Online)