Back to All Events

Dissonans


  • Sub Scene Rosenkrantzgate 17 Oslo (map)
Foto: debs-eye (Flickr)

Foto: debs-eye (Flickr)

Vi dykker ned i gapet mellom ideal og virkelighet, og tar fatt på den livslange tettejobben, sammen med hverandre og Han som sier: «Se, jeg gjør alle ting nye!»

«I like your Christ. I do not like your Christians. They are so unlike your Christ». Mahatma Gandhi.

«Dissonans» er vår lengstlevende Jesus-dojo, men i ny innpakning og med nytt navn. Tidligere het den «Sannhetseksperimenter».

Siden eldgamle tider har mennesker med en åndelig søken forsøkt å disiplinere kropp og sinn for å overgi seg selv til noe større enn seg selv. Paulus sammenlignet ofte livet som kristen med idrettsmannens, hvor en må tvinge kroppen til å lystre for nå målet og få seierskransen som aldri visner. Dette er selvdisiplinens nøkkel: Ved øvelse kan man gjennomføre ting man aldri ville klart bare ved å prøve, som for eksempel et maratonløp.

På Jesus-dojoen «Dissonans» skal hjelpe hverandre til selvransakelse, til å finne en retning for livet som samsvarer med våre gaver/talenter og indre drivkrefter, og til å gjennomføre 40 dager (som samsvarer med fastetiden) med eksperimenter som tar tak i gapet mellom våre idealer og vår virkelighet. Jesus-dojoen vil bli ledet av Stian Kilde Aarebrot, prest, forfatter og daglig leder av Etter Kristus.

Hvor: Sub Scene – Rosenkrantzgate 17 (På rommet oppe ved messaninen)
Når: Onsdager kl. 18.00-21.00 3/2 til 16/3 (7 samlinger).
Pris: Vanlig: 700 kr. Lav: 400 kr. Høy: 1 000 kr (Betal det du mener passer ditt inntektsnivå).
Påmelding: stian@etterkristus.no (maks 20 deltagere).

Earlier Event: November 26
Aktiv venting
Later Event: April 14
Lia gård