Back to All Events

Høre så høre


  • Oslo 1. baptistkirke 22 Hausmanns gate Oslo, Oslo, 0182 Norway (map)
Illustrasjon: Bon Tomme

Illustrasjon: Bon Tomme

Jesus sa at det å kun høre budskapet hans uten å la det få praktiske konsekvenser var som å bygge hus på sandgrunn. Alle med arbeidserfaring innen bygging av sandslott vet hva det innebærer. De som gjør noe med det de hører derimot, er smarte husbyggere, med grunnmur på fjell.

Så da får vi prøve å gjøre det da - høre så gjøre. Så enkelt og så vanskelig. Helt sikkert er det i alle fall at det blir mindre vanskelig og mer gøy og spennende å gjøre det sammen. 

Å høre og så gjøre innebærer ikke nødvendigvis mer å gjøre

«Høre så gjøre» er en Jesus-dojo som går over seks samlinger. På samlingene tar vi utgangspunkt i en Bibeltekst som vi leser og mediterer over, før vi går over til å samtale om teksten: Hvilke ord eller setninger stakk ut i teksten? Hva dukker opp av følelser og tanker i deg i møte med teksten? Og ikke minst: Hvordan kan vi praktisk respondere på teksten den kommende uka? Det siste vi gjør på samlingen er å finne fram til felles, eller individuelle praksiser/øvelser for de neste dagene.

Etter én uke samles vi på nytt for å dele erfaringene fra uka som har gått.

Og husk: Å høre og så gjøre innebærer ikke nødvendigvis mer å gjøre. Kanskje betyr det å gjøre noe mer prioriteringene dine, gjøre noe med noe som tynger deg, gjøre kål på noe usunt en gang for alle. Gjøre kan være så mangt.

Tid: Mandager 5. september til 10. oktober kl 18.30-21.00
Sted: Oslo 1. baptistkirke, Hausmannsgate 22, Oslo.
Pris: 300 - 600 - 900 kr (du betaler summen som passer ditt inntektsnivå)
Påmelding: Send navn og mobilnummer til sa@etterkristus.no

 

Earlier Event: April 21
Penga eller livet
Later Event: November 1
Stillhet og tillit (Fullt)