Back to All Events

Dissonans (Sandnes)

Vi dykker ned i gapet mellom ideal og virkelighet, og tar fatt på den livslange tettejobben, sammen med hverandre og Han som sier: «Se, jeg gjør alle ting nye!

«Dissonans» er vår lengstlevende Jesus-dojo, men i ny innpakning og med nytt navn. Tidligere het den «Sannhetseksperimenter».

Siden eldgamle tider har mennesker med en åndelig søken forsøkt å disiplinere kropp og sinn for å overgi seg selv til noe større enn seg selv. Paulus sammenlignet ofte livet som kristen med idrettsmannens, hvor en må tvinge kroppen til å lystre for nå målet og få seierskransen som aldri visner. Dette er selvdisiplinens nøkkel: Ved øvelse kan man gjennomføre ting man aldri ville klart bare ved å prøve, som for eksempel et maratonløp.

På «Dissonans» skal hjelpe hverandre til selvransakelse, til å finne en retning for livet som samsvarer med våre gaver/talenter og indre drivkrefter, og til å gjennomføre 40 dager (som samsvarer med fastetiden) med eksperimenter som tar tak i gapet mellom våre idealer og vår virkelighet. Jesusdojoen vil bli ledet av Erik Aarmo.

 

Earlier Event: February 14
Stillhet og tillit (Drammen)
Later Event: April 12
Operatio divina