Back to All Events

Etter Kristus' jubileumsgudstjeneste med Mark Scandrette

Etter Kristus fyller ti år, og feirer med fem arrangementer i løpet av tre dager. Episode 5: Jubileumsgudstjeneste.

Etter Kristus (under navnet Substans) arrangerte sin første jesusdojo i 2009 i Sub Church, og var et Sub Church-arbeid de første to årene, før det ble bestemt at det skulle være et frittstående arbeid.

Gjennom alle disse årene har E.Kr. og Sub Church samarbeidet om diverse arbeid. Nå for tiden har vi morgenbønn sammen hver torsdag, og den andre mandagen i måneden har vi operatio divina-samlinger. Det er derfor helt naturlig og på sin plass at vi feirer 10 år sammen med en jubileumsgudstjeneste i Sub Church.

Mark Scandrette taler. Scandrette har i snart 20 år eksperimentert med konkret Jesus-etterfølgelse gjennom diverse jesusdojoer i San Francisco. Han har skrevet fem bøker som omhandler ulike sider av det å praktisere «The way of jesus».

Stian Kilde Aarebrot – prest, forfatter, leder av Etter Kristus og barneklubbleder i Sub Church, leder gudstjenesten.

Sted: Sub Church, Rosenkrantzgate 17.

Tid: Søndag 10. Nov kl 16.00–18.00