Back to All Events

Jesusdojo: Kunsten å forme livet – plastisk teologi

Du kan forandre deg selv og verden på ren rutine! Men det skjer ikke av seg selv.

Hvorfor er det sånn at vi stadig går og kjenner på at det er et gap mellom ideal og hverdag? Og hvorfor gjør vi ikke det vi vet vil løse problemene våre? Klostervisdommen har sagt det i alle år, og nå stemmer også hjerneforskningen i: «Du blir det du gjør!» Også Jesus var inne på det samme da han sa «omvend dere, følg meg, lær av meg, og gjør som meg, så vil dere finne hvile.» Skal den gode forandringen skje, må vi gå i oss selv, finne ut av hva vi ønsker å endre på, og så kaste oss ut i selvsydde vaner/eksperimenter prøves ut i ukene jesusdojoen varer.

1500x500.jpg

Forfatter og leder av Etter Kristus, Stian Kilde Aarebrot, vil lede samlingene. Undervisningen (og dermed leseleksene) tar utgangspunkt i Aarebrots bok Kunsten å forme livet – plastisk teologi, som kan kjøpes til rabattert pris på første samling.

PS: To av samlingene på denne jesusdojoen vil være å delta på de faste månedlige Operatio divina-samlingene, mandagene 11. november og 9. desember. Samlingene vil med andre ord ikke krasje med hverandre.

***
Sted: Sub Church / Sub Scene, Rosenkrantzgate 17 – Oslo
Tid: 9 mandager fra 21. oktober til 16. desember
Pris: 500 – 750 – 1 000 kr (Betal det som passer ditt inntektsnivå)

Påmelding: sa@etterkristus.no

Earlier Event: September 14
Seminardag: Radikal tro, radikalt liv
Later Event: November 8
10 års-jubileumshelg